Marocko-Beach-Run

Marocko. Idioten. Starten på något nygammalt - att springa med fart!

Grym kondis!
4 x idioten, sedan var det lagom att ligga och pipa med lungorna.

"Jag tycker du ska köra på det nu!"


Pepp ifrån sonen gällande idén om att bli "Sveriges Snabbaste 50-åring"

Kanske är det möjligt? Att uppnå ett rekord på kort tid med dåliga förberedelser! Att plocka all kunskap man har och fokusera 100% på att genomföra en galenskap - att bli "Sveriges Snabbaste 50-åring"!

Det var en fantasi. Ett dagdrömmeri från 5 år tidigare som dök upp i mitt sinne. När jag var 44-45 år någonting, så hade jag en diskussion med en terapeut gällande: – Är det möjligt att slå ett rekord på 100 meter sprint för 50-åringar?
Vad skulle hindra mig om jag försökte? Varför springer 50-åringar så långsamt?
Svaret jag fick var: – Problemet är inte snabbheten, problemet är att en 50-åring går sönder innan han kommer till mållinjen.

Hmmmh. Men om man ÄR flexibel och har långa slanka yogamuskler? Borde man inte då ha en fördel?

Hjärtat rusade och tankar flög iväg längst med löparbanan i mitt huvud. – Jag känner att jag kan bli Sveriges Snabbaste 50-åring, hörde jag mig själv säga.

Detta var strax före livet kom emellan med en hel bunt tids- och humörskrävande problem relaterat till mina företag och den av media kallade så kallade pandemin intåg…